Let op:


BadBeek is genoodzaakt de richtlijnen van het RIVM te volgen en blijft tot nader order gesloten. Wij hopen onze werkzaamheden vanaf 6 april weer te mogen hervatten.

Wij danken u voor uw begrip.


Succes stories

"Ga zo door Badbeek!"

3 jaar geleden ben ik begonnen met sporten bij Badbeek omdat ik meer conditie wilde hebben en om af te vallen. Inmiddels ben ik er 3 keer in de week te vinden.

Omdat ik nu 27 kilo kwijt ben dankzij mezelf en Badbeek!!! Vond ik het tijd om de begeleiding van Badbeek te bedanken en vooral Jelano en Amine. Elke 2 weken ga ik bij Jelano wegen en krijg ik eet adviezen zonder Jelano was ik nooit zover gekomen. Ook wil ik Amine bedanken en niet alleen om zijn leuke bokslessen maar ook omdat hij mij die schop onder mijn kont gaf als ik die nodig had.

Ik wil er nog wat kilo’s af maar of dit nog gaat lukken weet ik niet maar ik ga zo door en Badbeek gaan jullie ook maar zo door en ik hoop dat jullie nog vele ander kunnen helpen net zo als ik.

Ester - Lid sinds: 2014

"Mijn gewicht is met 13 kilo verminderd"

Vanaf april 2016 ga ik elke maandag naar de groepsles boksen waarbij de boks stoten mij om mijn oren vliegen. Amine de trainer probeert tijdens de les alles uit je te halen zodat je na een uur boksen moe naar huis gaat.

De trainers zijn altijd bereid om een sportschema op maat te maken of je oude schema aan te passen. Zo heeft Jelano voor mij en Lisan in de zomervakantie 2016 een schema  gemaakt ontremd het hardlopen. Dit schema heeft als resultaat dat wij binnen een half jaar 10 km konden hardlopen rond het uur. De trainers zijn persoonlijk betrokken zo vraagt Jelano met regelmaat naar onze vooruitgang.

Het is prettig om bij BadBeek te sporten omdat de trainers veel ervaring hebben, je goed motiveren ,mee denken en altijd behulpzaam zijn. En ze zijn altijd in voor een klein praatje.

Manon Hofmans - Lid sinds: 2016

"Mijn schema kan ik gewoon zien via de app Virtuagym van BadBeek"

BadBeek is een frisse, eigentijdse sportschool met een fijne sfeer, professionele jonge trainers en een goede begeleiding. Nadat ik mij had ingeschreven waren de eerste stappen het doen van een fittest en het maken van een persoonlijk trainingsschema. Het schema werd door de trainer afgestemd op de doelen die ik voor ogen had.

Heel fijn is hierbij koppeling van BadBeek met de app Virtuagym; hierin vind ik mijn trainingsschema en houd ik een agenda bij. Door het bijhouden van mijn sportmomenten krijg ik een extra boost om zo vaak mogelijk te gaan!

Naast het sporten in de sportschool zijn er ook nog een hoop groepslessen te volgen bij BadBeek, mijn favoriet is het boksen, omdat het erg intensief is en uitdagend om de techniek onder de knie te krijgen. Daarnaast word ik ook erg enthousiast van de Bootcamp (samenwerken, buiten sporten, grenzen verleggen) en de lessen Bodypump (kracht opbouwen, lekkere muziek, full body workout). De combinatie van zelf sporten afgewisseld met de verschillende groepslessen werkt voor mij erg fijn. Al met al is BadBeek nog lang niet van mij af!

Marieke van Ruitenbeek - Lid sinds: 2017

"Bij BadBeek ben je geen nummertje, maar…"

BadBeek, meer dan alleen een fitness… Ik heb ervoor gekozen om bij BadBeek te gaan sporten, vanwege de mogelijkheid om groepslessen te
kunnen volgen en zelfstandig te kunnen fitnessen. Ik ben erg blij met deze keuze. BadBeek biedt een weekrooster aan met verschillende groepslessen, voor ieder wat wils. Ik ben zelf dol op de bootcamp.

In de fitnesszaal kun je altijd met jouw vragen terecht en kijken ze graag even mee. Bij BadBeek hangt een gezellig sfeer, de trainers zorgen dat je gezien wordt en staan altijd klaar om
te helpen. Ze maken graag de tijd om een persoonlijk plan te maken, zowel voor de fitness als voor activiteiten buiten de fitness zoals een hardloopschema. Bij BadBeek ben je geen nummertje, maar
iemand die ze proberen te leren kennen en te helpen op het gebied van sport.

Daarnaast heeft Badbeek een top locatie. Ze hebben binnen een fitnesszaal, maar ook buiten is er ruimte om te sporten. Je bent zo op het Wylermeer voor een pittige workout.

Trainers van BadBeek, jullie zijn goed bezig. Ga zo door!

Lisan Hofmans - Lid sinds: 2016

"Nooit gedacht dat ik na 8 maanden nog steeds sport met een glimlach"

Hallo allemaal!
Mijn naam is Petra Jansen, 48 jaar, en ik woon in beek.

Vorig jaar oktober zat ik niet lekker in mijn vel, een vriendin spoorde me aan om mee te gaan sporten. In eerste instantie ging ik met veel tegenzin, heb sporten nooit leuk gevonden en nam me voor om het een half jaar te proberen. We zijn nu 8 maanden verder en ik ben er nog steeds! Dit komt door de fijne sfeer bij BADBEEK, de geweldige begeleiders, de leuke lessen. Ook kom je beter in je vel te zitten, het is goed voor je lijf en het grote voordeel: ik kan mijn kleren 2 maten minder kopen!

Dus voor iedereen die twijfelt….ik zou het zeker DOEN!!!!!!!!

Petra Janssen - Lid sinds: 2016

"Goed voor Body and Mind"

Hoi, ik ben Angelique 51 jaar en trotse mama van drie geweldige zonen. Sinds eind september sport ik bij Bad-beek. Dit op aanraden van arts na een langdurige ziekte periode, samen met Julian ’n persoonlijk plan opgesteld om mijn energie, kracht en conditie terug te krijgen. Nu ruim een half jaar later kan ik zeggen dat dat zeker gelukt is.

Buiten dat is sporten bij Bad-beek TOP, laagdrempelig met een jong maar zeer ervaren enthousiast team die zorgen voor ’n prima persoonlijke begeleiding en een hele prettige sfeer.
Complimenten aan alle trainers.

Dus een aanrader voor iedereen ,heb je een persoonlijk doel,bij BadBeek ga je deze onder professionele begeleiding zeker
halen. Goed voor Body and Mind.

See you at the Gym

Angelique van Heumen - Lid sinds: 2016

"15 kilo lichter en ik zit een stuk lekkerder in mijn vel"

Sinds 2 jaar sport ik bij BadBeek. Na 2 proeflessen meegedaan te hebben met Bootcamp, heb ik een abonnement afgesloten. De lessen zijn zeer afwisselend, elke les bevat cardio en kracht en vooral de spelelementen zijn erg leuk. De trainers zijn altijd vriendelijk maar pushen je ook om het meeste uit de les te halen. Ook heb ik een persoonlijk schema gemaakt met één van de trainers om in mijn eigen tijd aan mijn doelen te werken. Na 2 jaar hard werken mag het resultaat er ook zijn; 15 kilo lichter en ik zit een stuk lekkerder in mijn vel!

Cilvie Steehouder - Lid sinds: 2016
Blijf op de hoogte! SChrijf je in
statistieken