Nieuws

Feest: BadBeek viert haar 5 jarig bestaan!

SAVE THE DATE: ZATERDAG 13 APRIL VANAF 14.30.

Wijziging openingstijden

Vanaf april gaan wij in het weekend gaan we langer open! We zullen dan op zaterdag en zondag open zijn van 9.00 tot 16.00. Dit is een pilot t/m juni 2019. Als hier goed gebruik van wordt gemaakt zullen wij dit ook na juni voortzetten!

CHANGE

Thema duurzaam: In dit thema willen wij duurzamer omgaan met papier en plastic. Zoals jullie weten delen wij geen plastic bekers meer uit. Ook nemen de meeste van jullie nu een eigen bidon mee. Daar zijn wij ontzettend blij mee en het is ook nog eens beter voor het milieu! Nu willen we deze positieve beweging voortzetten. We willen namelijk af van het printen van ieders trainingsschema. We printen soms wel 6 schema’s per dag uit. Ook voor de kleinste schema wijzigingen wordt een volledig nieuw schema uitgeprint.  Dit kan ook anders, namelijk online en via de telefoon. Onze sportschool werkt samen met een coaching systeem genaamd Virtuagym. Via deze app kunnen wij jouw schema online maken en aanpassen zodat jij deze altijd zelf kan bekijken.

Het doel is om minmaal de helft van onze leden online op Virtuagym te krijgen. Wil jij ons daar bij helpen? Vraag dan bij de trainer een online account aan. Ook zullen wij actief bezig zijn met de uitleg en het verspreiden van deze gave ”CHANGE”.

Groepsles vloer

De vloer in de kantine (groepsles zaal) is op dit moment erg glad. Wij gaan z.s.m. aan de slag om deze vloer wat stugger te krijgen zodat er meer grip ontstaat en sporten op deze vloer een stuk prettiger wordt. Wij proberen deze ingreep tijdig aan te kondigen zodat iedereen hiervan op de hoogte is.

Blijf op de hoogte! SChrijf je in
statistieken